Update 06.05.2020

Hallens använding

VNH rf:s styrelse har bestämt att under vecka 19 öppna hallen för privat- /fritränings bruk. Friträningsrätt kan ansöka via hemsidans blankett.

Kom ihåg god hygien då ni vistas i hallen. Det finns tvål och desinficeringsmedel i hallen. Använd inte hallen ifall ni har tecken på att vara sjuk. Respektera varandra och håll avstånd.

Porten till hallen skall hållas stängd då ingen är på området. Porten öppnas med att dra den till höger (använd kroppstyngden som hjälp så går det smidigt).

Kurser

Kurserna kommer igång så småningom. Instruktörena får själv välja när de vill dra igång och på vilket sätt.

Rekommenationernar är att vara ute samt ha mindre grupper för att kunna hålla avstånd. Respektera våra instruktörer och håll avstånd till dem.

Kursernas information syns på hemsidan och på vår Facebook sida


Hallin käyttö

LUK ryn hallitus on päättänyt avata hallia viikolla 19 yksityis /vapaaharjoittelu käyttöön. Vapaaharjoittelu käyttöoikeuden voi anoa kotisivujen lomakkeen kautta.

Muistathan hyvää hygieniaa kun käytät hallia. Hallilta löytyy käsisaippua ja käsidesiä. Ethän oleskele hallilla jos olet sairas. Kunnioittavaa toisianne ja pitäkää turvaväliä.

Portti joka menee pihalle on pidettävä suljettuna kun kukaan ei ole hallilla. Portin saa auki vetämällä sen oikealle (käytä kehonpainoa niin sujuu sutjakkaasti).

Kurssit

Kurssitoiminta alkaa pikkuhiljaa. Kouluttajat saavat itse päättää milloin ne haluavat jatkaa ja millaisilla ryhmillä.

Suositus on olla ulkona ja pienryhmissä, että saa riittävästi välimatkaa. Kunnioitathan myös kouluttajat ja pidät niihin välimatkaa.

Kurssit tulevat näkyviin kotisivuilla ja Facebook sivulla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.