Kristiina Torpin luento: Koirien käytösongelmat

Ell. Kristiina Torp tulee Tammisaareen luennoimaan koirien käytösongelmista. Kristiina Torp on ammatiltaan eläinlääkäri ja on perehtynyt käytösongelmien hoitoon. Hän on myös suorittanut eläintenkouluttajan ammattitutkinnon. Kristiinalla on erinomaiset tiedot ja taidot sekä paljon kokemuksia erilaisten käytösongelmien hoidosta/pois kouluttamisesta.

Luennossa Kristiina kertoo käytösongelmien syistä ja niiden erilaista hoitomuodoista sekä eläinlääketieteellisestä että koulutuksellisesta näkökulmasta.

Koirien käytösongelmat voivat olla sekä omistajalle että koiralle stressaavia. Ongelma voi liittyä esim. ylivilkkauteen, reaktiivisuuteen tai keskittymisvaikeuksiin, joihin luennolla erityisesti keskitytään mutta myös arkuutta ja erilaisia pelkoja käsitellään.

Luennon kesto 4h. Luennon hinta on 25€. Osallistumismaksu maksetaan yhdistyksen tilille FI50 5549 0440 0013 83 viite 2040 Sitoavat ilmoittautumiset/kyselyt anna@tazz-it.eu ja liitä mukaan kuitti osallistumismaskusta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.