Sanna Ahola – Agility koulutuspäivä 18.5.2019

Missä: Yhdistyksen halli on Horsbäckissa: Mestarintie 6, Tammisaari Milloin: 18.5.2019 klo. 10.00
Hinta:
20€ /koirakkopaikka 5€/kuunteluoppilas


Ilmoittaminen:
Anna Klingenberg anna@tazz-it.eu. 

Skolningen är finskspåkigt men deltagarna kan prata svenska

Kouluttaja Sanna Ahola esittely:

Olen harrastanut agilityä aktiivisesti noin kymmenen vuoden ajan, aluksi walesinspringerspanielimme Fridan  kanssa ja nyt viimeaikoina kahden shetlanninlammaskoiramme Stellan ja Dharman kanssa. Stellalla on suomenmestaruuskisoista joukkuehopeaa vuodelta 2014 ja yksilöpronssia vuodelta 2015. EO-joukkueessa olimme vuonna 2015 ja saavutimme paikan myös vuonna 2016, mutta edeltävän kauden loukkaantumisen myötä päätin jättäytyä pois joukkueesta. Dharma on nuorin koirani, se saavutti agilityvalion arvon kolmevuotiaana ja lunasti paikan agilityn maajoukkueessa, osallistuimme sekä Pohjoismaiden mestaruuskisoihin sekä MM-kisoihin vuonna 2018. Tällä hetkellä Dharma on agilitystä pentuvapaalla, mutta palaamme pikkuhiljaa taas harrastuksen pariin.

Agilityn koulutusohjaajakurssin olen suorittanut vuonna 2017 ja olen vetänyt satunnaisesti agilitykursseja myös seurassamme oman harrastamisen ohella. Harrastan ja kisaan itse aktiivisesti, pyrin pysymään ajan hermolla ja kehittymään, kuitenkin käyttäen tervettä harkintaa siitä, mikä sopii juuri minulle ja koirilleni. Sama pätee myös kouluttaessani muita, yritän löytää jokaiselle koirakolle ne omat vahvuudet ja kannustaa koirakkoa etenemään juuri sillä omalla polulla.

Kouluttaessani agilityä koen kouluttavani enemmän ihmisiä kuin koiria. Kouluttajan turvin voit opettaa koirasi taitavaksi esteosaamisen suhteen, ymmärrät mitä ohjauksia teet ja miksi, mikä vaikutus on liikkeellä ja sen rytmityksellä, ja ennen kaikkea osaat olla aina olla reilu ja johdonmukainen koirallesi. Agility on parhaimmillaan koiran ja ohjaajan saumatonta yhteistyötä, josta molemmat nauttivat, tapahtui se sitten omalla takapihalla tai maailmanmestaruuskisoissa. Ilon ja hauskuuden kautta ja uskomalla omaan tekemiseen syntyvät parhaat tulokset ja ennen kaikkea ikimuistoisimmat hetket… Agility on hauska ja monipuolinen harrastus ja uskomalla itseesi, koiraasi ja siihen mitä teet, kaikki on mahdollista!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.